Köszöntjük kedves vendégeinket megújult honlapunkon!

Panziónk

Kérjük, tekintsék meg szolgáltatásainkat, és ha kedvükre valót találtak, keressenek meg bennünket minél hamarabb!

Esztergom- és Esztergom- kertváros között, a Duna -Ipoly Nemzeti Park sarkában kiváló földrajzi adottságokkal rendelkezünk a turizmus, így a lovas turizmus szempontját figyelembe véve. Az 5 Ha-on fekvő Panzió távol van a város zajától, de 3 perc alatt a Bazilikától lehet csodálni a város panorámáját. Az Esztergomi Ipari Park mellett (Magyar Suzuki RT teherportájától 500 m–re) a fő közlekedési útról közvetlenül lehet behajtani a bitumenezett belső úton az újonnan épült Panzióhoz. Kiváló parkolási lehetőség várja az autósokat az árnyas fák alatt. A gyermekeket a forgalomtól távol, biztonságban tudhatják.

A Lovasliget Panzió 8 db fürdőszobás szobával / 20 férőhellyel / várja vendégeit ( TV, minibár, Internet hozzáférés )! Az egyedi építési stílusú Panzió északi ablakaiból kiváló kilátás nyílik a városra, a déli szobákból és a hallból pedig a liget díjugrató lovas pályájára, távolabb a Pilis dombjaiban gyönyörködhetnek.

Újdonság: Osztálykirándulók, kiránduló csoportok figyelem! A Panzió Jobb és Bal szárnyán újabb 8-8 férőhelyet tudunk biztosítani, közös zuhanyzóval és WC-vel!

A pincében borozót alakítottunk ki, amely 30- 40 fős társaságoknak adhat helyet zártkörű összejövetelekre (névnap, születésnap, osztálytalálkozó, vállalati csapatépítő tréning, stb).

A panzió szerves részeként 2 db, egyenként 8 ló boxos elhelyezésére alkalmas istálló épület kapcsolódik, a szükséges kiszolgáló helyiségekkel.


Az aktív kikapcsolódást választók lovagolhatnak futószáron és terepen is.

A lovasokon kívül várunk mindenkit, aki kedveli a természet és az állatok közelségét, a csendet és a jó levegőt!

A közelben található: étterem, élelmiszerbolt, söröző, kávézó, piac, bevásárlóközpont : Spar, Aldi, Tesco, Müller, Euronics, Praktiker, Takko, Humanic, zenés szórakozóhely, múzeum, lovaglási lehetőség, sportpálya, termál strand, vízpart, wellness, borkóstoló, horgászati lehetőség, szolárium, squasch, spining stb.Esztergomban:

Bazilika, Múzeumok, Élményfürdő, Szabadtéri Színház, Dunai hajózás, Kisrepülő bérlés.

Kirándulási lehetőségek: / osztályok részére is / autóval, biciklivel, kisvonattal:

- Dömös - Visegrád / 25 perc / 
- Pilismarót - Szentendre
 
Pilisszentlélek / Pálos Monostor romjai /
- Dobogókő / 10 perc /

Budapest elérhető 30 perc alatt Dobogókő felé, gyönyörű erdőn keresztül!

Megközelíthetőség:

Több irányból is meghözelíthetőek vagyunk.

  1. Budapest irányából az új Megyeri hídról Szentendre felé / 11- es úton. Esztergomba érve a Tesco és az Aldi áruház felé kell jönni, azokat elhagyva a Dobogókői útról kell lekanyarodni Esztergom-kertváros ill. a Suzuki teherporta felé.
  2. Budapestről a Megyeri hídról a Szentendrei útról Pomáz -Dobogókő felé a leg rövidebb, gyönyörű erdei út, de szerpentines.
  3. Budapest Szentenderi útról - Pomáz - Pilisborosjenő - Pilisvörösvár - Piliscsaba - Leányvár útvonalon.